Home/Om Mailshop

MailShop har fokus på leadgenerering gennem nyhedsbreve og sociale medier. Med min viden og erfaringer hjælper jeg virksomheder med at få flere kunder og styrke forholdet til de eksisterende.

Jeg tilbyder rådgivning og sparring i forhold til alle former for online aktiviteter og kan hjælpe med at skrive og udsende nyhedsbreve.

Læs om leadgenerering her

Læs om nyhedsbreve her

Læs om Facebook her

Jeg afholder kurser i Facebook, nyhedsbreve og nyhedsbrevssystemet MailChimp. Læs om kurser herimage001

Hvem er jeg

Jeg hedder Louise Langebæk. Jeg er oprindeligt uddannet eksportingeniør, men har i de seneste år primært arbejdet med projektledelse af onlineopgaver med fokus på leadgenerering via nyhedsbreve og Facebook samt undervisning og sparring på udvikling af nyhedsbreve og Facebooksider.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Tlf. 20 96 12 32 eller på ll@mailshop.dkDu kan også benytte denne formular.

Referencer

Her kan du læse, hvordan vi lavede kampagnen, der gjorde et stillingsopslag til det mest sete job i Danmark. Se mere her

Læs flere referencer her 

KONTAKT MIG

Gothersgade 109
1123 København K

RING 2096 1232

Eller send en mail til: ll@mailshop.dk

Du kan følge mig på:

TILMELD NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder samt tips og tricks til Mailchimp og Facebook.HVEM ER MAILSHOP?

Jeg hedder Louise Langebæk og jeg er uddannet eksportingeniør og har i de sidste 11 år primært arbejdet med projektledelse og undervisning, især med nyhedsbreve og Facebook. Og så er jeg er tosset med online markedsføring.

Copyright © 2016 Mailshop